Facebook
Youtube
Instagram

PoÚtStČtSoNe
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
6.1.2024
MH SUPERLIGA MÁ ZA SEBOU PRVNÍ POLOVINU ZÁKLADNÍ ČÁSTI

Superliga měla za sebou nucenou vánoční pauzu a jelikož jsme v polovině základní části, je na čase si shrnout, jak si týmy v naší brněnské amatérské hokejové lize vedou.   Letos je to zřejmě nejvyrovnanější ročník v celé historii, kdy může kdokoliv porazit kohokoliv a téměř 70 % výsledků je o...
Více zde >>>
2.5.2023
OHLÉDNUTÍ ZA 13. ZÁKLADNÍ ČÁSTÍ MH SUPERLIGY

Poprvé v historii jsme odéhráli naši hobby hokejovou soutěž v devíti týmech. Každý tým tak sehrál 32 zápasů a málokdo by čekal, že o pořádí prvních třech celků se rozhodne až v posledním kole. To jen ukazuje, že jen těžko můžeme hledat favorita a můžeme se tedy těšit na velmi dramatické čtvrtfiná...
Více zde >>>
3.4.2023
INFORMACE K LETNÍM HOKEJOVÝM KEMPŮM PRO AMATÉRY V MILEVSKU

Po loňské anabázi v Chomutově se vracíme do míst, kde jsme naše kempy pořádali v minulých dvou ročnících. Loni byl zimní stadion přes letní měsíce skrz energetické problémy uzavřen, ale letos jsme opět dostali pozvánku a rádi se do toho rodinného prostředí opět vracíme.   Kemp je určitě ta ne...
Více zde >>>
24.2.2023
TÝM MODERN HOCKEY DOKÁZAL VYHRÁT ZÁKLADNÍ ČÁST BRNĚNSKÉ AMATÉRSKÉ LIGY NHLR

Už před včerejším utkáním proti Rajhradu bylo jasné, že o prvenství v základní části této amatérské ligy nemůžeme přijít, ale i tak jsme našli koncentraci a dokázali zvítězit. Paradoxně se s tímto týmem utkáme znovu už za týden, kdy odstartuje čtvrtfinále play off.   Teď si ale pojďme podívat...
Více zde >>>
5.9.2022
SPORTEGA (SPORTOBCHOD) NOVÝM PARTNEREM MODERN HOCKEY

Jsme nesmírně rádi, že se nám podařilo domluvit partnerství s tímto sportovním gigantem, který na našem trhu působí více než dvacet let.   Jsme sice hokejisté, ale především sportovci a nabídka Sportegy je opravdu obrovská, takže si na své určitě přijdou i příznivci raketových sportů, cyklist...
Více zde >>>

LETNÍ HOKEJOVÉ KEMPY PRO AMATÉRY CHOMUTOV 2022

 

Po dvou úžasných letech, které jsme mohli strávit v Milevsku, jsme byli nuceni opět změnit lokalitu. V Milevsku se letos nebude v srpnu skrz ekonomické podmínky mrazit, a tak jsme se rozhodli po pečlivé úvaze vybrat Chomutov, který si myslíme, že Vám veškerým nabízeným komfortem doslova vyrazí dech.

 

Sportovní komplex v Chomutově splňuje veškeré naše požadavky ohledně sportovišť a když k tomu připočteme naprosto luxusní ubytování a stravování, nebylo opravdu co řešit.

 

V těsné blízkosti zimního stadionu se nachází i Aquapark a Kamencové jezero, takže už pomalu začněte s dietou do plavek.

 

V článku se dozvíte, proč by byla obrovská chyba, kdybyste se ,,nejlepší sportovní dovolené,, jak naše kempy již osmým rokem titulujeme, neměli zúčastnit.

 

hokejove_kempy_pro_amatery_a_hobby_hokejisty_2022 

ZLEPŠUJTE SVOJE HOKEJOVÉ DOVEDNOSTI POD DOZOREM PROFESIONÁLŮ

Jak bývá zvykem i letos přivezeme na kemp široky realizační tým. Kromě 4 profesionálních hokejových trenérů se na Vaše bruslení zaměří trenérka krasobruslení.

Mužům v maskách pak bude po celou dobu k dispozici trenér brankářů. Mimo led se Vám bude věnovat i kondiční trenér se specializací na lední hokej.

Při zápasech budou opět k dispozici licencovaní rozhodčí i obsluha časomíry.

 

KEMP JE VHODNÝ PRO HRÁČE VŠECH VÝKONNOSTNÍCH ÚROVNÍ

 

Jako vždy budeme na tréninku hráče rozdělovat do menších skupin podle jejich hokejové úrovně. V zápasech poté nasazovat proti sobě vyrovnané formace.

 

Hokejový kemp si tak užijí úplní začátečníci, ale i zkušení matadoři a kluci, co to dříve hrávali. Strach určitě nemusí mít i ti, co s námi nejsou během roku. Na kempy jezdí mnoho hráčů z různých koutů ČR a do naší veselé hokejové rodiny, zapadne okamžitě každý.

 

hokejove_kempy_pro_amaterske_hokejisty_profesionalni_treneri

 


 

ZIMNÍ STADION SE DVĚMA KLUZIŠTI

 

Tak tady můžou jít veškeré pochybnosti stranou. Vzhledem k tomu, že Piráti Chomutov hráli dříve extraligu a nyní arénu využívá Kladno, se můžete těšit na ten nejvyšší level a k dispozici Vám budou stejné podmínky, jako mají ti nejlepší profesionální hokejisté.

 

Hlavní aréna má kapacitu 5250 diváků a často se zde pořádají i reprezentační akce. Letos to byla například olympijská kvalifikace žen a v dubnu zde potom mužský národní tým sehraje dvě přípravná utkání s Německem.

 

V areálu se nachází i menší tréninková hala, kterou budeme využívat hlavně dopoledne, ale nebojte se o hlavních plochu určitě nebudete ošizeni.

 

Dostatečný počet branek a velké množství modernách pomůcek, které určitě při našich trénincích hojně využijeme je samozřejmostí.

Za příplatek lze využít po domluvě s A týmem i jejich regenerační a wellness zařízení.

 

hokejove_treninky_a_kempy_pro_amatery_chomutov_2022

 


 

  

ŠATNY

Budeme využívat šatny, které se standardně přidělují při zápasech hostujícímu týmu, takže si můžete sednout na lavičku kde si česal svoje vlasy Peter Mueller, nebo četl bibli Jarda Jágr.

 

Více k tomu asi nemá cenu dodávat, prostor a vysokou úroveň sociálních zařízení není potřeba ani zmiňovat.

V šatně budou k dispozici i dvě spinningové kola na rozcvičení a masérský stůl.

Věci se přes den dají sušit i venku, kde je poklidné místo, které monitorují kamery.

 

hokejova_akademie_hledam_hokejovy_tym_modern_hockey

 


 

NÁDHERNÉ UBYTOVÁNÍ V HOTELU BOBR

 

Tak tohle je naprostá pecka. Ubytování v hotelu Bobr několikanásobně převyšuje to, na jaké ubytování jste byli zvyklí v minulých letech a myslíme si, že uspokojí i ty nejnáročnější účastníky.

Podle fotografii si uděláte obrázek určitě sami, naživo je to ještě krásnější.

 

Malinkatou kaňkou je to, že hotel není přímo na zimním stadionu, ale přesně 913 metrů od něj. Myslím, že skrz ten luxus nebude nikomu dělat problém přejet minutu autem, nebo jít 5 minut pěšky.

Hotel se zároveň nachází velmi blízko centra, takže určitě bude kam vyrážet za zábavou.

 

  ubytovani_u_zimniho_stadionu_hotel_bobr_hokejove_kempy_pro_amatery

 


 

VYNIKAJÍCÍ RESTAURACE A STRAVOVÁNÍ 

 

I v tomto případě dáme ruku do ohně za to, že budete naprosto spokojeni. Restaurace Castor se nachází přímo v hotelu a budeme se zde stravovat po celou dobu kempu.

 

Kromě vyhlášených snídaní jsme měli možnost ochutnat z klasického menu a kdyby to bylo v našich silách, okamžitě bychom udělovali michelinskou hvězdu.

 

Součástí restaurace je i bar, který budeme hojně využívat i večer. Po domluvě je možnost za hotelem uspořádat jeden večer i grilování.

 

stravovani_hokejisty_letni_hokejove_kempy

 


 

SUCHÁ PŘÍPRAVA

 

Bude probíhat v blízkosti zimního stadionu a bude záležet na potřebách našeho kondičního specialisty, zda Vás vezme na klasickou trávu, fotbalový stadion, nebo atletický ovál.

 

Opět se můžete těšit kromě posilovacích cviků a obratnosti i na kompenzační cvičení a ukázky specifických hokejových rozcviček.

Jeden suchý trénink, chceme stejně jako loni udělat v písku na beachvolejbalovém hřišti v areálu kamencového jezera.

 

V okolí zimního stadionu budeme využívat i betonový plácek pro výuku stickhandlingu, nebo-li práci s hokejkou.

 

amatersky_hokej_kempy_pro_hokejisty_sucha_priprava 


 

VIDEOROZBORY Z TRÉNINKŮ A ZÁPASŮ

 

Přímo v hotelu využijeme jednu ze dvou konferenčních místností, kde budeme rozebírat Vaše bruslení, střelbu i herní situace v zápasech.

 

Večer ji pak využijeme ke společenské zábavě. Těšit se můžete na PS4. Tradičně se můžete těšit i na hokejový kvíz o hodnotné ceny a na řadu určitě přijdou i kytary a pěvecké vystoupení.

 

hokejove_videorozbory_videocoach 


 

BOHATÝ VOLNOČASOVÝ PROGRAM V TĚSNÉ BLÍZKOSTI ZIMNÍHO STADIONU 

V Chomutově jsou všechny zajímavosti situovány  na jedno místo, takže budeme mít velké množství atrakcí jen pár kroků od šatny.

 

hokejove_kempy_sportovni_aktivity_hobby_hokej

KAMENCOVÉ JEZERO 

Kamencové jezero je celosvětový unikát a rekreační areál, který láká návštěvníky ze všech koutů Evropy. Sportovním nadšencům udělá radost pestrá nabídka sportovního vyžití jako je minigolf, plážový volejbal, streetball, stolní tenis, badminton nebo nohejbal. Zapůjčit si u nás můžete také šlapadla, lodičky či paddleboardy. Velký otvický rybník nabízí wakeboarding a vodní lyžování, což jistě ocení každý milovník adrenalinu.

Permanentky na vstup bude možné zapůjčit zdarma na hotelu.

Veškeré info: ZDE 

 

NEJVĚTŠÍ ZOOPARK V ČR 

Zoopark se rozkládá na 112 hektarech přírody a naleznete zde více než 160 druhů zvířat. Celý zoopark je rozdělený do tří samostatných areálů. Kromě samotné zoo je to rozlehlé eurosafari, kam se můžete vypravit na terénní vyjížďku Safari Expresem, a skanzen Stará Ves.

Permanentky na vstup bude možné zapůjčit zdarma na hotelu.

Veškeré info: ZDE 

 

AQUASVĚT  

V rekreační části areálu je bazén s divokou řekou, masážními tryskami a lavicemi, houpacím bazénem či vodními chrliči. Další vodní plochu tvoří whirlpool a dětské brouzdaliště. Adrenalin zajistí dva tobogány – klasický a člunový. Sportovci uvítají pětadvacetimetrový osmidráhový bazén s tribunou pro 200 diváků, který odpovídá pravidlům FINA pro pořádání plaveckých závodů.  

Veškeré info: ZDE 

 

KINO SVĚT 

Kvalitní digitální a 3D projekce. Dva sály pro 225 a 128 lidí. 

Veškeré info: ZDE

 

 


 

DOPRAVA

Poprvé v historii našich hokejových kempů zvažujeme hromadnou jízdu autobusem z Brna, která by Vám ušetřila stres, přidala na komfortu a věříme, že i poslední rozlučkový večer by mohli všichni pořádně upustit páru.

 

V případě, že by byl o tento druh dopravy zájem, máme před domluvenou spediční firmu a finální stanovisko by padlo koncem června.

K dispozici by mohl být autobus pro 30 osob i menší verze s 20 místy.

 

Pro ty, co by byli nuceni jet po vlastní ose nám cesta z Brna trvala lehce přes 2,5 hodiny klidným tempem dle předpisů. 

 

 

doprava_na_hokejove_kempy 

 

 

 


 

INFORMACE K SAMOTNÉMU KEMPU

 

TERMÍNY

 

 1. TURNUS  2. 8. - 7. 8.2022                 2. TURNUS  9. 8. - 14. 8.2022  

 

 

PROGRAM:

 

 

Deset ledů v šesti dnech. Dopoledne se trénuje, odpoledne se hraje. V sobotu je celodenní turnaj v minihokeji. Začíná se úterním tréninkem v podvečer, po kterém následuje večeře, a končí se nedělním zápasem a obědem.

 

Suchá příprava je vždy před dopoledním tréninkem. Odpoledne jsou potom před zápasy ukázky hokejových rozcviček, kompenzačních a strečinkových cvičení.

 

Stejně jako v minulosti budeme dělat třikrát během kempu videorozbor. V jednom se zaměříme na rozbor bruslení a ve zbývajících na rozbor odehraných zápasů.

 

I letos se můžete těšit na hokejový vědomostní kvíz o hodnotné ceny, ale i na další záživné večerní programy.

Dle chuti a sil je samozřejmě možnost po domluvě danný program ještě obohatit.

 

Jako vždy budeme rozděleni do dvou výkonnostních skupin, tudíž jsou kempy vhodné jak pro začátečníky, tak pokročilejší hráče, nebo ty co to dříve hrávali.

 

Jak přesně probíhají naše kempy a na co se zaměřujeme v tréninkovém procesu se dočtete: ZDE

 

 

CENA

 

HRÁČ 10900,- Kč (450 euro)   /        BRANKÁŘ 8200,- Kč (340 euro) 

 

 

V ceně je zahrnuto: ubytování, plná penze, svačiny v šatnách a veškerý program kempu.

 

 

 

REGISTRACE

 

 

Pro ty, co s námi chodí trénovat, nebo byli na kempech v minulosti se stačí přihlásit na web a poté v kalendáři akcí vybrat turnus a přihlásit se.

 

Nováčci se musí nejprve registrovat na webu a poté se přihlásit na daný turnus.

 

Registraci naleznete: ZDE

 

K datu 1.6. budeme posílat předběžný počet učastníků na hotel. Jelikož je v letní měsíce o hotel velký zájem, nemůžeme garantovat, že na ty, co se přihlásí po tomto datumu kdy nám končí rezervace, zbydou ještě pokoje. 

 

PLATBA

 

Jelikož na toto místo jedeme poprvé, je potřeba uhradit i zálohu. 

 

V případě hráče půjde od částku 6000,-Kč.  Záloha je splatná do 1.6.2022

 

 

Pokud zrušíte účast do 15.7.2022, vrací se ze zálohy 50%. Po tomto datu se již zálohy nevrací, ale můžete kemp samozřejmě přepsat na jinou osobu.

 

Zálohu můžete přinést v hotovosti na trénink, nebo zápas, připadně poslat na účet.

 

 

Zálohy zasílejte na tento účet:

 

 

1066166024/3030

 

 

Doplatek je možno poté uhradit na místě v den příjezdu, nebo opět zaslat na účet. Samozřejmě můžete poslat rovnou celou částku ihned. 

 

SPECIÁLNÍ POŽADAVKY A ZKRÁCENÉ POBYTY 

 

Pár hráčů loni nemohlo absolvovat celý kemp skrz pracovní povinnosti. Samozřejmě se budeme opět snažit vyjít vstříc a vymyslet možnost, jak přijet i na zkrácenější verzi, nebo třeba jen víkendový turnaj, ale přednost mají samozřejmě ti, kteří se zúčastní celého kempu.

Opět i v tomto případě nemůžeme garantovat, že bude na hotelu místo, ale dají se domluvit i jiné ubytovací možnosti.

 

Kvůli stravování je potřeba nahlásit i předem, pokud někdo vyžaduje kvůli intolerancím i speciální jídelníček.

 

Všechny speciální požadavky pište prosím na: tuma@modernhockey.eu

 

 

PŘIDEJTE SE DO SKUPINY NA FACEBOOKU

 

Stejně jako v předešlých letech bude mít každý kemp svoji facebookovou skupinu, kde budeme zveřejňovat veškeré informace potřebné ke kempu jako program, rozdělení do výkonostních skupin, nominace do týmů na zápasy atd., takže se do nich prosím

přidejte zde:

 

1. TURNUS    2. TURNUS 

 

 

 

Doufám, že jste v článku našli vše potřebné. V případě nejasností stačí poslat email, nebo napsat na fb.

Už teď se moc těšíme, jak si tyto nejlepší dva týdny v roce naplno užijeme!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tygrik