Facebook
Youtube
Instagram

PoÚtStČtSoNe
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
6.1.2024
MH SUPERLIGA MÁ ZA SEBOU PRVNÍ POLOVINU ZÁKLADNÍ ČÁSTI

Superliga měla za sebou nucenou vánoční pauzu a jelikož jsme v polovině základní části, je na čase si shrnout, jak si týmy v naší brněnské amatérské hokejové lize vedou.   Letos je to zřejmě nejvyrovnanější ročník v celé historii, kdy může kdokoliv porazit kohokoliv a téměř 70 % výsledků je o...
Více zde >>>
2.5.2023
OHLÉDNUTÍ ZA 13. ZÁKLADNÍ ČÁSTÍ MH SUPERLIGY

Poprvé v historii jsme odéhráli naši hobby hokejovou soutěž v devíti týmech. Každý tým tak sehrál 32 zápasů a málokdo by čekal, že o pořádí prvních třech celků se rozhodne až v posledním kole. To jen ukazuje, že jen těžko můžeme hledat favorita a můžeme se tedy těšit na velmi dramatické čtvrtfiná...
Více zde >>>
3.4.2023
INFORMACE K LETNÍM HOKEJOVÝM KEMPŮM PRO AMATÉRY V MILEVSKU

Po loňské anabázi v Chomutově se vracíme do míst, kde jsme naše kempy pořádali v minulých dvou ročnících. Loni byl zimní stadion přes letní měsíce skrz energetické problémy uzavřen, ale letos jsme opět dostali pozvánku a rádi se do toho rodinného prostředí opět vracíme.   Kemp je určitě ta ne...
Více zde >>>
24.2.2023
TÝM MODERN HOCKEY DOKÁZAL VYHRÁT ZÁKLADNÍ ČÁST BRNĚNSKÉ AMATÉRSKÉ LIGY NHLR

Už před včerejším utkáním proti Rajhradu bylo jasné, že o prvenství v základní části této amatérské ligy nemůžeme přijít, ale i tak jsme našli koncentraci a dokázali zvítězit. Paradoxně se s tímto týmem utkáme znovu už za týden, kdy odstartuje čtvrtfinále play off.   Teď si ale pojďme podívat...
Více zde >>>
5.9.2022
SPORTEGA (SPORTOBCHOD) NOVÝM PARTNEREM MODERN HOCKEY

Jsme nesmírně rádi, že se nám podařilo domluvit partnerství s tímto sportovním gigantem, který na našem trhu působí více než dvacet let.   Jsme sice hokejisté, ale především sportovci a nabídka Sportegy je opravdu obrovská, takže si na své určitě přijdou i příznivci raketových sportů, cyklist...
Více zde >>>

LETNÍ HOKEJOVÉ KEMPY PRO AMATÉRY: MILEVSKO 2021

 

Po dlouhých pěti letech, kdy jsme jezdili do Brumova, jsme se v roce 2020 rozhodli pro změnu destinace a vybrali jsme krásnou lokaci Jižních Čech a to konkrétně Milevsko a jelikož se nám zde velmi líbílo a hráči si prostředí pochvalovali, rozhodli jsem se i v tomto pandemické roce zde naše hokejové kempy zopakovat.

 

mesto_milevsko_hokejove_kempy_pro_amatery

 

CESTA A PŘÍJEZD

 

Z Brna jsme to dali velmi svižnou jízdou za 105 minut i s pauzou na kafe, ale pohodovou jízdou Vám cesta zabere tak dvě hodinky. Po dálnici až na sjezd na Humpolec a pak tradá po krajince. I pro naše mimobrněnské hráče, kteři jsou převážné ze severu ČR, je toto místo dostupné daleko dostupnější.

Pro náš kemp budeme mít vyhrazeno parkoviště přímo za zimákem vedle ubytovny.

 

ZIMNÍ STADION

 

Útulny stadion s kapacitou 3500 míst, kde hraje mistní tým krajskou ligu, nám skýtá vše co potřebujeme. Dostatečný počet branek a velké množství pomůcek, které určitě při našich trénincích hojně využijeme. Na odpolední zápasy opět pojede časomíra i pouštění písniček. K dispozici jsou i molitanové mantinely pro náš sobotní turnaj v minihokeji.

 

 zimni_stadion_milevsko_hokejove_kempy

 

ŠATNY

Opět máme přislíben dostatečný počet šaten, tak aby měl každý hráč dostatečné pohodlí. Šatny jsou po rekonstrukci, jsou spíše menší, ale útulné a s chytře vyřešeným úložným prostorem pro bágly a brusle.

Sprchy a wc vypadali taky velmi pěkně.

Sušení věcí jsme v případě potřeby domluvil u hřiště za stadionem, které se dá uzamčít.

 

hokejova_satna_hokejovy_kemp

 

UBYTOVÁNÍ

 

ubytovna_hokejove_kempy_modern_hockey

 

Budeme přímo na stadionu v HOTELU SPORT. Tady nutno dodat, že se jedná spíše o ubytovnu.

Pokoje jsou 3-4 lůžkové s vlastním sociálním wc a sprchou, která sice není přepychová, ale stejně se mydlíme na zimáku po tréninku.

 

Každý pokoj je vybaven starším zařízením, které však myslím bohatě splní účel. Nejen kuřáci určitě ocení i vlastní balkon.

 

 

Celkově shrnuto, je to zařízení na které dýchá minulý režim, nicméně ke sportovním účelům naprosto ideální. 

 

 

Na zimáku je i komfortnější hotel po rekonstrukci, kdyby si chtěl náročnější klient připlatit za luxus. Loni se tam pár hráčů ubytovalo a pokoje jsou velmi pěkné.

pokoj1_hokejovy_kemp

 

 

RESTAURACE

 

I restaurace je přímo v útrobých zimního stadionu, takže máme všechno pěkně po ruce. Chodit zde budeme na snídaně, obědy a večeře, které se budou podávat v pro nás vyhrazeném salónku.

Svačiny budou opět k dispozici během dne v šatnách

 

 

 

restaurace_hokejove_kempy

PIVNICE

 

Pár metrů od vchodu do našeho ubytování je pivnice s vyhlášeným tankovým pivem a venkovní zahrádkou a co je lepší po náročném dni, než jedné zrzavý s pěnou. Máme ovšem trošku strach, že tam některé adepty budeme vyzvedávat rovnou na snídani :)

V centru města je i diskotéka, kam určitě půjdeme rozpohybovat své boky.

 

 

SUCHÁ PŘÍPRAVA

 

Budeme využívat krásné hřiště s umělou trávou pro malou kopanou, které je opět asi 10 metrú od zimáku. Jeden suchý trénink, chceme stejně jako loni udělat v ,,písku,, na beachvolejbalovém hřišti na koupališti.

 

V okolí zimního stadionu budeme využívat i betonový plácek pro výuku stickhandlingu, nebo-li práci s hokejkou.

 

sucha_priprava_hokejove_kempy_pro_amatery

 

 

VIDEOROZBORY

 

Se budou konat ve společenské místnosti s velkou televizí, která je ve druhém patře naší ubytovny.

Večer ji pak využijeme ke společenské zábavě. Těšit se můžete na PS4 s aktuálními ročníky NHL a FIFA. Opět máme nachystaný hokejový kvíz a na řadu určitě přijdou i kytary a pěvecké vystoupení.

 

 

KOUPALIŠTĚ A RYBNÍK

 

Koupaliště je jediná věc, která se nachází mimo areál. Je to asi 2km od zimáku, takže 3-4 minuty autem, nebo 15 minut chůze. Ve stejné vzdálenosti, ale druhým směrem je i rybník s nudapláží, takže přiznivci tohoto druhu exhibicionismu si také můžou přijít na své.

 koupaliste_milevsko

 

O MILEVSKU

 

Menší městečko, které má zhruba devět tisíc obyvatel. 

 

Nejvýznamnější památkou v Milevsku je klášter Milevsko, který je nejstarší klášte jižních Čech. K němu náleží také přilehlý kostel sv. Jiljí nacházející se uprostřed současného hřbitova. Dále se ve městě nachází třetí největší románský chrám v Čechách nesoucí jméno chrám Navštívení Panny Marie. Vyjma těchto sakrálních staveb se na náměstí města nachází kostel svatého Bartoloměje tvořící dominantu města.

Více se o Milevsku a jeho památkách dozvíte: ZDE

 

 pamatky_milevsko

 

 

 

 


 

INFORMACE K SAMOTNÉMU KEMPU

 

TERMÍNY:

 

 1. TURNUS  3.8. - 8.8.2021                  2. TURNUS  10.8. - 15.8.2021  

 

 

PROGRAM:

 

 

Deset ledů v šesti dnech. Dopoledne se trénuje, odpoledne se hraje. V sobotu je celodenní turnaj v minihokeji. Začíná se úterním tréninkem v podvečer, po kterém následuje večeře, a končí se nedělním zápasem a obědem.

 

Suchá příprava, která je vždy před dopoledním tréninkem. Odpoledne jsou potom před zápasy ukázky hokejových rozcviček, kompenzačních a strečinkových cvičení.

 

Stejně jako v minulosti budeme dělat dvakrát během kempu videorozbor. V jednom se zaměříme na rozbor bruslení a ve druhém na rozbor odehraných zápasů.

 

I letos se můžete těšit na hokejový vědomostní kvíz o hodnotné ceny, ale i na další záživně večerní programy.

Dle chuti a sil je samozřejmě možnost po domluvě danný program ještě obohatit.

 

Jako vždy budeme rozděleni do dvou výkonnostních skupin, tudíž jsou kempy vhodné jak pro začátečníky, tak pokročilejší hráče, nebo ty co to dříve hrávali.

 

Jak přesně probíhají naše kempy se dočtete: ZDE

 

 

CENA:

 

HRÁČ 9500,- Kč (370 euro)   /        BRANKÁŘ 6800,- Kč (260 euro) (možnost chodit 3x denně na led)

 

 

 

V CENĚ JE ZAHRNUTO:

 

 

Ubytování, strava a veškerý program kempu.

 

 

 

REGISTRACE:

 

 

Pro ty co s námi chodí trénovat, nebo byli na kempech v minulosti se stačí přihlásit na web a poté v kalendáři akcí vybrat turnus a přihlásit se: 

 

Nováčci se musí nejprve registrovat na webu a poté se přihlásit.

 

 

 

PŘIHLÁŠKA:

 

 

Na email tuma@modernhockey.eu 

Poslat číslo turnusu, způsob platby, jméno, příjmení, číslo občanky nebo pasu, bydliště, rodné číslo.

Do poznámky potom s kým chcete být ubytováni (pokoje jsou po 3-4).

 

 

 

PLATBA:

 

Jelikož na toto místo jedeme poprvé, je potřeba uhradit i zálohu, což se v minulosti nedělalo.

V případě hráče půjde od částku 5000,-Kč. V případě brankáře o částku 3000Kč. Záloha je splatná do 15.6.2021

Pokud zrušíte účast do 15.7.2020, vrací se ze zálohy 50%. Po tomto datu se již zálohy nevrací, ale můžete kemp samozřejmě přepsat na jinou osobu.

 

 

Zálohy zasílejte na tento účet:

 

 

1066166024/3030

 

 

Doplatek je možno poté uhradit na místě v den příjezdu, nebo opět zaslat na účet. Samozřejmě můžete poslat rovnou celou částku ihned. Prosím zmínit druh platby do přihlášky.

 

 

 

 

 

SPECIÁLNÍ POŽADAVKY

 

Pář hráčů loni nemohlo absolvovat celý kemp skrz pracovní povinnosti. Samozřejmě se budeme opět snažiz vyjít vstříc a vymyslet možnost jak přijet i na zkrácenější verzi, nebo třeba jen víkendový turnaj, ale přednost mají samozřejmě ti, kteří se zúčastní celého kempu.

Všechny speciální požadavky pište prosím na: tuma@modernhockey.eu

 

 

SKUPINY NA FB:

 

Stejně jako v předešlých letech bude mít každý kemp svoji facebookovou skupinu, kde budeme potom zvěřejňovat veškeré informace potřebné ke kempu jako program, rozdělaní skupin, nominace do týmů na zápasy atd., takže se do nich prosím přidejte zde:

1. TURNUS    2. TURNUS 

 

 

 

Doufám, že jste v článku našli vše potřebné, v případě nejasností stačí poslat emailu, nebo napsat na fb.

Už teď se moc těšíme, jak si naši oblíbenou sportovní dovolednou všichni opět užijeme na maximum.

 

 

Hokejove_kempy_pro_amatery_a_hobby_hokejisty_Milevsko_2021

 

 

 

 

Tygrik